Slik det hele startet.

Hei.

Siden jeg var liten har foto alltid interessert meg, min første læremester var min kjære farmor som var en ekspert til å ta bilder. Kameraet var alltid fremme, hun knipset noen fantastiske bilder av både mennesker, dyr og blomster. Så det er vel der jeg har fått innputt fra. Selv var jeg redd for å bli tatt bilder av, for jeg trodde det gjorde vondt, så jeg gjemte meg hele tiden da kameraet kom frem, men til slutt fant jeg ut at dette var jo bare morsomt og spennende når bildene kom i posten den gangen. Husker vi satt å mimret å så på alle bildene hun tok, dette var virkelig noe jeg syns var inspirerende og morsomt. Var jo selvfølgelig stor stas når jeg også fikk prøve kameraet for første gang, da var stoltheten veldig stor. Men jeg hadde også en bestemor som var veldig flink til å ta bilder, så jeg er heldig som har arvet interessen for foto fra både mor og far siden.

Jeg startet med å ta bilder for fullt for ca 5 år siden, da jeg møtte min kjære samboer. En dag kom han hjem med en stor gave til meg, nemlig et Nikon D5000 speilreflekskamera, jeg trodde ikke mine egen øyne, skal jeg virkelig få dette tenkte jeg?? Jeg ble så glad, nå kunne jeg endelig få utvikle meg mer og holde på med min største å beste hobbyen som finnes. Årene har gått og i dag er foto en del av min hverdag. Foto for meg er rekreasjon, glede og terapi. En dag uten foto, er som en dag uten mening. For tiden tar jeg veldig mye macro bilder, veldig morsomt å se konturene i blomster og insekter. Har store planer med å starte å ta portrettbilder, har allerede fått noen forespørsler, så da er det bare å sette igang. Gleder meg masse, så her kommer det bilder etter hvert. 

Dagens bilde, tatt i egen hage. 

 Alle bildene jeg legger ut er merket med mitt navn, og det er strengt FORBUDT å kopiere mine bilder.

Ha en strålende fin fredagskveld. 

4 kommentarer

Solveig Fjærli

10.07.2015 kl.22:50

Så fint et bilde 👍

Mandy Lou

15.07.2015 kl.10:58

Flott at du har arva interessen fra dine bestemødre! Skal bli artig å følge med i bloggen din. :)

lindaanglicasfotoside

22.07.2015 kl.21:26

Hei :) Ja, er veldig heldig vil jeg si :) En stor takk til mine besteforeldre :) Takk takk, koselig at du stakk innom :) Velkommen tilbake :)

lindaanglicasfotoside

22.07.2015 kl.21:27

Tusen takk Solveig :)

Skriv en ny kommentar

lindaanglicasfotoside

lindaanglicasfotoside

33, Aure

Linda Angelica er meg. Er en rolig, sprudlende og ærlig dame. Min store lidenskap er foto, som gir meg masse gleder i hverdagen. Så her kommer det masse bilder hver dag. Følg meg gjerne på min facebook side: Linda Angelicas Fotoside. Er det noe du lurer på så er det bare å ta kontakt.

Kategorier

Arkiv

hits